Ook Rusland koopt The Story of My Life van Talpa

Rusland heeft het format The Story Of My Life gekocht van John de Mols productiebedrijf Talpa. Het is na Duitsland de tweede internationale partij die toehapt. Dat heeft het productiebedrijf laten weten. The Story Of My Life, dat begin september zijn wereldpremière beleefde op RTL 4, draait om bekende stellen die tijdens een tv-interview steeds ouder worden geschminkt. “Het is geweldig om te zien dat één van onze belangrijkste nieuwe formats zo veel los heeft gemaakt op MIP.

Maarten Meijs, managing director bij Talpa Global, doelt op de tv-beurs in Cannes waar The Story of My Life één van de belangrijkste Talpa-formats was. “Het programma is twee keer onmiddellijk verkocht en er vinden nog vele onderhandelingen plaats.

Dat Rusland nu toehapt is voor Meijs een opsteker. “We vinden het geweldig om deze talkshow met de geweldige makeovers en eerlijke interviews met beroemdheden naar Rusland te brengen bij Channel One.

RTL 4 trapte The Story of My Life af met de aflevering met Wesley en Yolanthe Sneijder. Begin 2017 volgt er een complete serie afleveringen.

Foto: RTL

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen