Nance verliest Puur Geluk aan Ruben Nicolai

Het lijkt erop dat het over en uit is voor Nance Coolen bij RTL 4. Ze raakt haar laatst overgebleven primetimeprogramma bij de zender, Staatsloterij Puur Geluk, kwijt aan Ruben Nicolai. Dat werd donderdagavond bekendgemaakt in RTL Boulevard. Het gerucht ging al even dat Coolen op straat zou komen te staan, omdat zenderbaas Erland Galjaard aan het bezuinigen is op het presentatieteam van RTL 4. Eerder dit jaar koos hij er voor om ook Irene Moors en Nicolette van Dam te laten gaan.

Het contract van Coolen liep in augustus af. Ze heeft nog wel het nieuwe seizoen van RTL Woonmagazine opgenomen, dat momenteel wordt uitgezonden op de vroege zaterdagavond.

Als dat seizoen erop zit, lijkt het erop dat Coolen voorlopig niet meer te zien is op RTL 4. Daarmee komt er een einde aan haar korte avontuur bij de zender.

Bij haar overstap naar RTL 4 in 2011 gaf Nance aan dat de familiezender grote plannen met haar heeft, maar op Puur Geluk na boekte ze weinig succes. Familie Gezocht stopte na een korte serie en Kanjers Van Kinderen was een grote flop.

Nance wil volgens RTL Boulevard niet reageren op het nieuws.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen