Na RTL Viert de Kerst dit jaar Onvergetelijke Feestdagen

Na de kerstpakettenactie RTL Viert de Kerst gooit RTL 4 het dit jaar over een andere boeg in de decembermaand. Het station komt, wederom in samenwerking met de Postcode Loterij, dagelijks met Onvergetelijke Feestdagen. Dat heeft de tv-zender laten weten. Nederland maakt zich volgens RTL 4 langzaam op voor de feestdagen. “De decembermaand is dé maand om even stil te staan bij mensen in de buurt of directe omgeving. Hoe fijn is het om voor die ene persoon iets moois uit te laten komen?

RTL 4 zorgt daarom in december voor een ‘onvergetelijke en hartverwarmende maand’. Onder anderen Chantal Janzen, Martijn Krabbé, Winston Gerschtanowitz, Herman den Blijker, Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink en Bridget Maasland verrassen vanaf 1 december 31 dagen lang mensen in het land met een memorabel moment.

Iedereen die iemand uit haar of zijn buurt of omgeving kent die iets moois en bijzonders verdient, kan vanaf vandaag via www.rtl.nl/feestdagen laten weten waarom deze persoon juist nú iets speciaals verdient.

Deze onvergetelijke momenten zijn vanaf 1 december dagelijks te zien bij RTL 4.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen