Lex Gaarthuis met ochtendshow naar Radio 10

Lex Gaarthuis verhuist met zijn ochtendshow Goeiemorgen Lex van 100% NL naar Radio 10. De eerste uitzending is op maandag 2 januari 2017. Dat heeft de radiozender vandaag laten weten. Goeiemorgen Lex zal elke maandag tot en met vrijdag van 6 tot 10 uur te horen zijn bij de zender als opvolger van Tim Klijn, die in januari de overstap maakt naar Radio Veronica. “Het is een enorme eer om bij deze mooie club de ochtendshow te mogen gaan doen“, zegt Gaarthuis.

Radio 10 past bij Gaarthuis. “Radio 10 was het eerste radiostation dat ik als klein jochie bewust hoorde en het station dat ik ook de afgelopen jaren al veel aan had staan.

Aan het programma wil Gaarthuis niet veel veranderen. “In Goeiemorgen Lex wil ik samen met mijn vaste producer Lex Landeweerd doen wat ik de afgelopen jaren al deed: elke dag een programma maken waarover nagepraat wordt. In combinatie met de grootste hits aller tijden is dat de leukste start van je werkdag!

Dave Minneboo, radiodirecteur van de 538Groep, zegt: “Lex Gaarthuis is een groot radiotalent en zijn programma en manier van radio maken passen perfect bij Radio 10. In Goeiemorgen Lex hoor je veel entertainmentnieuws, humor, de grootste hits en elke dag wel iets verrassends.

Uiteraard bedanken we Tim Klijn die de afgelopen twee jaar met zijn team zijn bijdrage heeft geleverd aan de groei van Radio 10. We wensen hem veel succes met zijn nieuwe programma bij Radio Veronica. Over de precieze invulling van Tim zijn nieuwe programma bij Radio Veronica maken we binnenkort meer bekend.”

Sinds 1 oktober zijn de 538Groep en de Sky Radio Group officieel samen één radio- en muziekentertainment bedrijf met de radiomerken Radio Veronica, Radio 10, Sky Radio en Radio 538.

Met deze merken en de verspreiding van 40 radiostations via FM, DAB+, kabel, internet en apps, wordt een uniek bereik gerealiseerd van 7,1 miljoen Nederlanders per week, die gemiddeld meer dan 3 uur per dag luisteren.

Foto: Radio 10

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen