Kritiek op Kim Kardashian in NOS Journaal

Het NOS Journaal heeft kritiek van kijkers gekregen, omdat het maandagavond in de uitzending van acht uur berichtte over de overval in Parijs op de Amerikaanse realityster Kim Kardashian. Dat is te lezen op sociale media. Aan het eind van de uitzending kwam het laatst onderwerp ineens in beeld naast presentatrice Annechien Steenhuizen: Kim Kardashian, die normaal gesproken uitsluitend wordt besproken in de showrubrieken RTL Boulevard en SBS Shownieuws. 

Onbegrijpelijk, vindt Martin het. “Waarom geven ze aandacht aan Kim Kardashian bij het NOS Journaal? Was het belangrijke nieuws op?

Anarchiel: “LOL… Kim Kardashian is beroofd en omdat zij schatrijk is moet dat in ons Journaal verteld worden…

Robert-Jan: “Beste NOS, willen jullie stoppen met werk van Telegraaf afpakken? Kim Kardashian in Achtuurjournaal, moet niet gekker worden.

Gino: “Het Achtuurjournaal met een item over Kim Kardashian. Ik vraag me af of het nog veel erger kan.. Waar gaat het heen?

Claudia Straatmans, hoofdredacteur van Nouveau Magazine, is het met de critici eens: “Welke koers vaart het Journaal, NOS? Flut-item over inbraak Kim Kardashian hoort bij Shownieuws. En die zouden het beter brengen. Shame.

RTL-verslaggever Erik Mouthaan vindt de ophef onbegrijpelijk. “Ja, het Kim Kardashian-verhaal is nieuws. Nee, het is niet oke om je laatdunkend uit te laten over slachtoffer van gewelddadige overval.

Foto: NOS

Meer in NOS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen