John de Mol verkoopt Story Of My Life aan Duitsland

John de Mol verkoopt zijn format The Story Of My Life aan Duitsland. De Duitse tv-zender Vox gaat een eigen versie maken. Dat heeft het tv-productiebedrijf laten weten. RTL 4 zond begin september de proefaflevering met Yolanthe Sneijder-Cabau en Wesley Sneijder uit. Die beelden heeft De Mol gebruikt om het programma aan het buitenland te verkopen. Met succes: de oosterburen hebben toegehapt. “Het programma past perfect bij VOX“, laat de Duitse zender weten.

Volgens Kai Sturm, hoofd entertainment bij VOX, past het programma zo goed bij de zender omdat het authentiek en emotioneel is. “Bekende koppels krijgen de unieke kans om in de tijd te reizen, terwijl de kijker met hun meereist. We vinden deze vernieuwing in het talkshowgenre geweldig en kijken uit naar dit Talpa-format.

Maarten Meijs, managing director van Talpa Global, verwacht dat The Story of My Life zal aanslaan bij VOX. “We denken dat VOX een geweldig thuis is voor dit format, waar we steeds weer nieuwe en unieke elementen aan toevoegen.

De eerste Duitse aflevering is in 2017. Volgend jaar begint op RTL 4 ook een volledige reeks van het programma.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen