‘Gordon heeft grotere vinger in pap bij RTL dan Richard’

Gordon heeft een grotere vinger in de pap bij RTL 4 dan Richard Groenendijk. Daardoor worden zijn wensen sneller vervuld. Dat stelt SBS 6-diva Patty Brard in haar column in weekblad Weekend. Cornald Maas veroorzaakte vorige week wat ophef door zijn verbazing uit te spreken over het feit dat Gordons matig bekeken Nooit Meer Naar Huis wél door mag en Groenendijks goed bekeken Jopie Parlevliet Show níet. “Nu is er dus een soort strijd gaande tussen kamp Gordon en kamp Richard.

Brard begrijpt niet waarom mensen per se partij willen kiezen voor één van de twee rivalen. “Hoe kun je die twee programma’s met elkaar vergelijken? Het ene programma heeft NIETS met het andere te maken.

Ze begrijpt niet waar mensen zich mee bemoeien. “Sinds wanneer probeert iedereen het waarom van de beslissingen van zenderbazen te beredeneren? Het zal toch wel iets met geld, sponsoring en contracten te maken hebben?

Maar het heeft volgens Brard ook met invloed te maken. “Goor heeft zeker een grotere vinger in de pap bij de zender dan laatbloeier Richard Groenendijk.”

Hoe dan ook, laten we die twee mannen nou niet tegen elkaar op zetten, want stiekem hoop ik die twee talenten ooit nog eens sàmen in een programma te zien. Hilarisch!“, besluit ze in haar column.

Foto: SBS

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen