Gepensioneerde BN’ers naar Indonesië in MAX-show

Omroep MAX gaat een Nederlandse versie maken van de BBC-hit The Real Marigold Hotel, waarin gepensioneerde sterren samen een huis betrekken in een ver buitenland. Dat meldt tv-vaksite C21Media. The Real Marigold Hotel is een tv-spin-off van de bioscoopfilm The Best Exotic Marigold Hotel, waarin een groep oudere Britten besluit om hun oude dag in oud-kolonie India te slijten. In de ‘echte’ versie onderzoeken acht bekende Britten of zo’n verhuizing ook iets voor hen is.

De bekende Britten verhuisden tijdelijk naar Jaipur, een stad in de Indiase ‘golden triangle’. Daar moeten ze behoorlijk wennen aan het hectische leven.

De bekende Nederlanders zullen afreizen naar onze eigen oud-kolonie Indonesië. De Nederlandse editie zal worden geproduceerd door Warner Bros Nederland (voorheen Eyeworks).

Welke bekende Nederlanders meedoen, is nog niet bekend. Eén van de bekendste gepensioneerde tv-sterren van ons land is oud-MAX-gezicht Catherine Keyl, maar het ligt niet voor de hand dat ze meedoet. Ze ligt niet heel goed bij Omroep MAX-baas Jan Slagter en bovendien zijn de sanitaire voorzieningen in Indonesië beperkt.

De eerste aflevering is in 2017 te zien op NPO 1.

Foto: BBC

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen