Frank Dane blij met tv-comeback broer Robert Jensen

Frank Dane vindt het heel leuk dat zijn broer Robert Jensen weer terugkeert op televisie. Dat gaf hij woensdagavond aan in RTL Boulevard. Jensen kwam aan het woord in een reportage over zijn nieuwe RTL 5-programma en Dane was een van de studiogasten. Op de vraag van Ruben Nicolai of hij het leuk vindt dat zijn broer weer terugkeert op televisie, antwoordde Dane: “Ja, ontzettend leuk. Ik mis het wel een beetje op tv. Het is nu zo braaf vaak, dat ik denk: joh, hij moet weer terugkomen.”

Dane werkt tegenwoordig voor het vroeger door Jensen gehate RTL Boulevard. Toch sprak hij zich in de reportage positief uit over Dane: “Nou, ik ben heel trots op Frank en volgens mij doet hij het heel erg goed. Hij doet het erg goed. Ik ben heel trots.”

Het is voor het eerst dat Dane in RTL Boulevard openlijk sprak over zijn controversiële broer. Lange tijd wilde Dane zijn familieband geheim houden, zodat Jensen hem niet in de weg zou zitten bij het opbouwen van een carrière.

Dane heet eigenlijk ook gewoon Jensen, maar om de link met zijn broer te vermijden, koos hij voor het pseudoniem Dane. Als je die naam in het Engels uitspreekt, klinkt het als Deen. Dat is een verwijzing naar zijn Deense roots.

Jensen Kiest Voor Amerika is vanavond om 22.00 uur te zien op RTL 5, direct na Expeditie Robinson.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen