Drie wereldsterren te gast in RTL Late Night

Humberto Tan ontvangt begin november drie wereldsterren in RTL Late Night. Het gaat om Robbie Williams, Michael Bublé en Shawn Mendes. Dat heeft RTL 4 laten weten. Williams, veruit de bekendste van de drie wereldsterren, bijt op woensdag 2 november het spits af. De aanleiding voor het bezoek van Williams aan de RTL 4-show is zijn gloednieuwe album The Heavy Entertainment Show. “De wereldberoemde zanger schuift aan bij Humberto aan tafel én treedt op“, zo laat RTL weten.

Twee dagen later, op vrijdag 4 november, komt Michael Bublé exclusief voor RTL Late Night naar Nederland. Ook de Canadese superster, die wereldwijd meer dan 55 miljoen platen verkocht, heeft een nieuw album, Nobody But Me, waarvan hij twee nummers laat horen in de uitzending. Daarnaast zit hij ook bij Tan aan tafel.

Op maandag 7 november is het de beurt aan de Canadese singer-songwriter Shawn Mendes, bekend van de megahits Stiches en Treat You Better. “Ook Shawn neemt plaats aan tafel bij Humberto en treedt live op met twee nummers van zijn nieuwe album Illuminate.”

Van de drie sterren is Mendes veruit het grootste tieneridool. Hij gaf onlangs nog een interview aan Frank Dane voor RTL Boulevard (foto).

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen