Domien Verschuuren niet onder indruk van Lucky TV

Geplaatst op Wed 12 Oct 2016 om 12:05

3FM-dj Domien Verschuuren kan zich niet vinden in de extreem lovende reacties op het Lucky TV-filmpje met de zingende Hillary Clinton en Donald Trump. Dat laat de radio-dj blijken op Twitter. Verschuuren vindt het nogal gênant dat Lucky TV-maker Sander van de Pavert net doet alsof het zijn originele idee was om Clinton en Trump te laten zingen. “Dit was gewoon inhaken op wat er de hele dag op Twitter te zien was. Niet bijzonder. Gewoon de eerste. Meer niet“, zegt de radiomaker.

Op Twitter gaven veel Amerikanen al aan dat ze het tweede verkiezingsdebat tussen Clinton en Trump wat weg vonden hebben van twee artiesten die een duet zingen, aldus Verschuuren. Hij wijst op een website die die reacties onder elkaar heeft gezet.

Verschuuren ergerde zich dan ook aan de triomfantelijke houding van Van de Pavert dinsdag in DWDD. “Sander pakt alle credits voor het filmpje. Ook het originele idee van een duet. Haha, dude. Heel Twitter deed dat terwijl jij sliep.

De radio-dj bevestigt dat het hem ergert. “Dat heb je helemaal goed gemerkt, haha. Wat een figuur.”

Als Verschuuren er op Twitter mee wordt geconfronteerd dat de rest van de wereld het filmpje wél grappig vond, zegt Verschuuren: “Kwantiteit/kwaliteit, Dominique.

Lees ook: ‘Sander van de Pavert is zelfingenomen en naar’ (juni)

Foto: Michel Schnater/VARA
33 Reacties op “Domien Verschuuren niet onder indruk van Lucky TV”


 1. Sonja Kaal

  Ik vind het filmpje ook minder grappig dan de rest vd wereld, maar wáááát een jankhoofd, die DOMien.

 2. Groenig

  Ik kan de Lucky’s meestal wel waarderen. Maar ik moet Domien wel gelijk geven dat het soms weinig creatief is. Er zit veel herhaling in. Hoe lang blijft Willy leuk? Bij iedere start van het Boer Zoekt Vrouw weer zo’n voorstelrondje met gekke stemmen. Een Journaal bericht waarin twee nieuwsitems door elkaar zijn gesneden. Ik zie het allemaal iets te vaak.

  Zou misschien leuk zijn als DWDD ook andere makers zendtijd geeft. Die zijn er op internet namelijk genoeg. Dat zal de kwaliteit ten goede komen. Maar met dit ‘grote succes’ zullen ze hier niet snel van afstappen ben ik bang.

 3. Tessa

  Jeemig wat een zuurpruim.

 4. Tony peronie

  Duuuuu natuurlijk niet onder de indruk. Er zijn talloze mensen die zoiets kunnen maken, beetje sneu dat het wereldwijd wordt uitgezonden, geeft alleen maar aan wat voor enorme kliek omring al die omroepen en zenders zijn. Wereld bars van mensen die creatief zijn en het beter kunnen dan de enorme teringzooi die wij krijgen voorgeschoteld.

 5. Michelle Mostardt

  Domien Verschuuren? Wat is diens bijdrage aan de Nederlandse mediacultuur precies? Ja, het joch is dj, dat kan ik lezen, maar wat heeft hij in die rol precies gepresteerd? Welke, nu door het Nederlandse volk herkende memes heeft hij zoal bedacht?

 6. hihi

  @Tony peronie

  “geeft alleen maar aan wat voor enorme kliek omring al die omroepen en zenders zijn”

  Ja, in de VS laten ze zich door die Nederlandse kliek vertellen wat ze moeten uitzenden, nou goed! Nadenken is niet je sterkste punt zeker?

 7. mosselman

  ach dwdd is alweer een paar jaar over zijn hoogtepunt heen, laat luckytv ook eens een succesje hebben.

 8. Fanny Froger

  Van een radio DJ zijn we helemaal niet onder de indruk.

 9. valerie

  Domien maakt deel uit van het zwalkende 3FM waar de luisteraars weglopen en waar hij zelf niet in staat is om een beter programma neer te zetten dan wat hij nu doet. Is het dan niet verstandig om commentaar op anderen achterwege te laten en je te richten op je eigen functioneren ?

 10. Kees

  Ah gut, meneer is jaloers, zielig zeg! Nou miljoenen vonden het prachtig.
  Maar positief is geen nieuws hè, MC………..

 11. Ans

  Mee eens

 12. Insidedetelevisiewereld.nl

  Gewoon jaloers,meer niet!

 13. Marcel

  Van DOMien ben ik al jaren niet onder de indruk…Verder lekker belangrijk wat zijn mening is over het filmpje.

 14. David

  Domien, totale nobody. Niemand geeft een drol om je meninkje…

 15. Anonymous

  Tja het is zijn mening. Is Domien zelf wel bijzonder en creatief? Het is gewoon even vermakelijk toch? En leuk dat de rest van de wereld het ook grappig vind. Meer is het niet.

 16. ANONYMOUS

  Matige presentator met babbeltjes. Kijk naar je eigen geknoei.

 17. Panda

  Dit is gewoon een vette viral. Niet perfect gemaakt, ook niet origineel. Maar wel op het juiste moment de juiste toon geraakt. Gewoon perfect gedaan dus.

 18. Meneer Kaktus

  Kom er net achter dat Domien me geblokkeerd heeft op Twitter. Wat een nare kwal.

 19. Kees

  Domien’s ware karakter komt naar boven. Lekker popie jopie doen bij BNN, maar in werkelijkheid is hij zuur en onsympathiek. Wanneer hij straks naar de ochtend gaat, zal z’n ware ik naar boven komen, dan werkt het toneelstukje van de avond niet meer.

 20. Anonymous

  @Panda Ga nou niet al die woordjes als viral overnemen!

 21. Anonymous

  @Kees Domien krijgt echt een ochtendshow niet hoor. Dan kunnen ze het wel vergeten met 3FM.

 22. DOEI

  Wie in vredesnaam is Domien Verschuuren? Nooit van gehoord. Lang leve Lucky tv.

 23. bas

  Domien Verzuren vindt het niet goed, dus mag niemand dat vinden. Onbegrijpelijk dat er mensen zijn met een andere mening…

 24. Tvkijker34

  Domien Domien, Doooooomien, je laat je ware aard hier wel zien!

 25. Rob Out

  De vraag is: wie is er onder de indruk van een dj van een middelmatig radiostation dat kwa luistercijfers nog net in de middenmoot zit en dalende is. Ik hecht hier net zoveel waarde aan als de mening van de dj van mijn lokale omroep.

 26. magere marc

  Domien is duidelijk een man met smaak. Miljoenen anderen natuurlijk ook maar dat noemt men wansmaak.

 27. Erwin

  Wat een andere beleving van deze DJ. Het gaat er niet om waar je de inspiratie vandaan haalt, de beste meest creatieve vondsten zijn vaak beetje gepikt, afgekeken of een gedeeltelijke eigen vondst. Daarnaast vond ik zijn optreden bij DWDD niet zelfgenoegzaam of arrogant maar eerder verbaast wat hem nu opeens is overkomen.
  Ik zou veel eerder trots zijn op deze landgenoot als een beetje minachtend zijn leuke prestatie neer te halen.

 28. Rogier, Amsterdam

  Wat een zure reactie zeg. Het was gewoon leuk en kundig gemaakt en het succes overviel Sander van de Pavert ook.

 29. V. Holt

  Ach, alles is al een keer gedaan. Ik vond het geniaal, gejat of niet. Net of Domien het radiomaken uitgevonden heeft…al vind ik ‘m wel oke hoor, ik val automatisch in slaap als ik ‘m op de radio hoor

 30. M

  Sander van de Pavert is iemand die zelf het hardst lacht om zijn eigen filmpjes.

  En dan die nonchalante, maar ook arrogante houding gisterenavond aan de tafel vertellend over de manier, hoe dit filmpje tot stand is gekomen.

  @Erwin, Sander van de Pavert was verbaast over wat hem opeens overkomen is? Dat was zo gespeeld, zo gemaakt. Neen, hoor ik geloof daar niets van.

 31. FransEhv

  Wie is Domien Verschuuren???

 32. chrichtonsworld

  Heb het filmpje net gezien en moet zeggen dat ik het toch wel leuk vond. Vooral omdat er in meeste filmpjes en commentaar vooral gehamerd werd op de negatieve uitspraken. Dit was toch best wel een creatieve invalshoek. Die Domien Verschuuren lijkt me echt zo iemand die op alles maar kritiek heeft en dan denkt hip te zijn.

 33. Mike

  Gelijk heeft hij. Geen hol an.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.