Domien Verschuuren niet onder indruk van Lucky TV

3FM-dj Domien Verschuuren kan zich niet vinden in de extreem lovende reacties op het Lucky TV-filmpje met de zingende Hillary Clinton en Donald Trump. Dat laat de radio-dj blijken op Twitter. Verschuuren vindt het nogal gênant dat Lucky TV-maker Sander van de Pavert net doet alsof het zijn originele idee was om Clinton en Trump te laten zingen. “Dit was gewoon inhaken op wat er de hele dag op Twitter te zien was. Niet bijzonder. Gewoon de eerste. Meer niet“, zegt de radiomaker.

Op Twitter gaven veel Amerikanen al aan dat ze het tweede verkiezingsdebat tussen Clinton en Trump wat weg vonden hebben van twee artiesten die een duet zingen, aldus Verschuuren. Hij wijst op een website die die reacties onder elkaar heeft gezet.

Verschuuren ergerde zich dan ook aan de triomfantelijke houding van Van de Pavert dinsdag in DWDD. “Sander pakt alle credits voor het filmpje. Ook het originele idee van een duet. Haha, dude. Heel Twitter deed dat terwijl jij sliep.

De radio-dj bevestigt dat het hem ergert. “Dat heb je helemaal goed gemerkt, haha. Wat een figuur.”

Als Verschuuren er op Twitter mee wordt geconfronteerd dat de rest van de wereld het filmpje wél grappig vond, zegt Verschuuren: “Kwantiteit/kwaliteit, Dominique.

Lees ook: ‘Sander van de Pavert is zelfingenomen en naar’ (juni)

Foto: Michel Schnater/VARA

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen