‘Dennis Storm verdwijnt langzaam van tv’

Het lijkt erop dat Dennis Storm langzaam maar zeker van het tv-scherm verdwijnt. Dat meldde Luuk Ikink vrijdagavond in RTL Boulevard. De tv-werkzaamheden van de BNN-presentator worden volgens Ikink behoorlijk teruggeschroefd. “Dennis Storm doet een stapje terug. De tv-presentator doet alleen nog maar het programma 3 Op Reis, maar zelfs dat al veel minder dan vorig jaar. Het lijkt erop dat hij langzaam van de tv gaat verdwijnen“, aldus de showkenner van RTL 4.

Volgens Ikink heeft Storm er behoefte aan om andere dingen te doen dan televisie. “Hij wil zich meer gaan richten op zaken waar hij de afgelopen jaren geen tijd voor had, zoals fotografie en regie.”

Eén van de grotere successen van Storm in de afgelopen jaren was het NPO 3-programma Proefkonijnen dat hij samen met Valerio Zeno presenteerde. Proefkonijnen bestaat nog steeds, maar dan met Jan Versteegh en Geraldine Kemper aan het roer.

Storm en Zeno leken een gouden tv-duo, maar of ze nog samen terugkeren op tv? “Geen idee, er staat nog niks op stapel“, zei Zeno onlangs in Televizier. “Maar het is niet zo dat nu we met Proefkonijnen gestopt zijn, we nooit meer samen wat gaan doen of dat we altijd alles samen deden.”

Het kan ook zijn ik een programma met iemand anders ga doen. Alles kan.”

Foto: Studio Novo

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen