‘Dennis Storm verdwijnt langzaam van tv’

Geplaatst op Sat 15 Oct 2016 om 10:20

Het lijkt erop dat Dennis Storm langzaam maar zeker van het tv-scherm verdwijnt. Dat meldde Luuk Ikink vrijdagavond in RTL Boulevard. De tv-werkzaamheden van de BNN-presentator worden volgens Ikink behoorlijk teruggeschroefd. “Dennis Storm doet een stapje terug. De tv-presentator doet alleen nog maar het programma 3 Op Reis, maar zelfs dat al veel minder dan vorig jaar. Het lijkt erop dat hij langzaam van de tv gaat verdwijnen“, aldus de showkenner van RTL 4.

Volgens Ikink heeft Storm er behoefte aan om andere dingen te doen dan televisie. “Hij wil zich meer gaan richten op zaken waar hij de afgelopen jaren geen tijd voor had, zoals fotografie en regie.”

Eén van de grotere successen van Storm in de afgelopen jaren was het NPO 3-programma Proefkonijnen dat hij samen met Valerio Zeno presenteerde. Proefkonijnen bestaat nog steeds, maar dan met Jan Versteegh en Geraldine Kemper aan het roer.

Storm en Zeno leken een gouden tv-duo, maar of ze nog samen terugkeren op tv? “Geen idee, er staat nog niks op stapel“, zei Zeno onlangs in Televizier. “Maar het is niet zo dat nu we met Proefkonijnen gestopt zijn, we nooit meer samen wat gaan doen of dat we altijd alles samen deden.”

Het kan ook zijn ik een programma met iemand anders ga doen. Alles kan.”

Foto: Studio Novo
18 Reacties op “‘Dennis Storm verdwijnt langzaam van tv’”


 1. Andreas

  Storm in een glas water.

 2. Ries

  Zij waren samen beter dan individueel.

 3. Anonymous

  Valerio Zeno is veel te lang door gegaan met Dennis als duo dat het zijn eigen loopbaan in de weg stond. Voor Valerio is het tijd voor de volgende hogere stap in tv land. Niet bij BNN. Ik heb bij Dennis nooit echt het talent kunnen ontdekken.

 4. TL

  Is dit speculeren of roddelen?

 5. G

  Prima- calm after the Storm!

 6. Ans

  Valerio heeft ook nog niet echt de doorbraak te pakken die ik hem gun.

 7. frans

  Ik verbaas me over grote hoeveelheid reisprogramma’s bij NPO, vlgs mij allemaal snoepreisjes voor die zogenaamde Bn.ers

 8. kijker

  Goed nieuws!

 9. Tiess

  Dennis is de laatste weken niet meer te horen als voice-over van 3 op Reis. Zowel de aankondigingen van de onderwerpen als de voice-over van zijn eigen reis werden door Chris Zegers gedaan.

 10. Anonymous

  Hij wilt alleen reisprogramma’s doen.

 11. Yoshi

  Ikkink mag ook langzaam verdwijnen.. Al gaat dat niet lukken ben ik bang

 12. Bonnie Kreukhoven

  Niemand zal hem missen. Totaal inwisselbaar type, niks bijzonders aan. Ja bijzonder arrogant tegen collega’s.

 13. GVR

  Maar hopen dat t lukt – Dennis en zovele andere. “Talenten” weg van TV in ieder Geval blijft BNN ( het oorspronkelijke VERONICA) nog steeds kweekvijver van hopeloos ‘talent’ best wel jammer-ras naar RTL als t een beetje ergens op lijkt…

 14. Het is mij

  Valerio moet de overstap naar een andere zender maken, wil hij echt doorbreken, ik zie dat bij BNN niet gebeuren

 15. I. Ronie

  Mag het iets sneller dan langzaam?!!!

 16. Jan

  1 van de vele totaal overschatte BNN non talenten naast onder meer Tim Hofman en zo’n Geraldine Kemper, waar een hoop betweterig gebral en een grote bakkes ter compensatie dient om het compleet ontbreken van authenticiteit, charisma en enig spoor van talent te verhullen.

 17. Anonymous

  @Jan – In Tim Hofman geloof ik wel. In Geraldine minder, ik weet niet in hoeverre ze overeind blijft als ze haar jeugdige uitstraling verliest.

 18. Karin

  Storm heeft toch 2 kinderen? Wil misschien meer tijd aan hen besteden. Niet erg hoor als hij wat minder op TV is. Hier wordt hij niet gemist.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.