Deelname aan The Voice leverde Bibi veel stress op

Bibi Breijman, bekend van Oh Oh Cherso, kijkt met vervelende gevoelens terug op haar deelname aan The Voice of Holland in 2014. Dat vertelt ze in een interview met weekblad Story. Geen enkel jurylid draaide om voor Breijman in de auditieronde. En daar werd ze behoorlijk onzeker van. “The Voice heeft me uiteindelijk niets opgeleverd, behalve heel veel stress. Het eerste halfjaar dacht ik: ik ga nooit meer zingen. Want ik vond het gewoon echt geen leuke ervaring“, vertelt ze.

Breijman kreeg pas wat rust toen de auditie op tv werd uitgezonden. “Pas tijdens de uitzending, twee maanden na de auditie, kreeg ik te horen wat de jury van mijn optreden vond. Ze zeiden: ‘Fragiel, een jong meisje, het gaat wel wat worden, maar ze was heel zenuwachtig.’ Op zich klopte dat ook wel, maar zo’n auditie is gewoon niets voor mij.”

Het was ook niet haar eigen idee om te auditeren. “Ik had mezelf ook niet opgegeven, ik was door Talpa gevraagd omdat ze er een paar bekende gezichten tussen wilden. Ik heb er geen spijt van, maar leuk is anders. Uiteindelijk heb ik het zingen weer opgepakt en zanglessen genomen. Want ja, ik houd wel van optreden en het podium.”

Tegenwoordig is Breijman werkzaam als YouTube-ster. “Ik heb net mijn baan als orthodontist-assistent opgezegd, omdat ik me helemaal wil richten op YouTube. Dat is echt een fulltime job.”

Afgelopen november heb ik met mijn YouTube-kanaal bij RTL getekend. Dat betekent dat ik nu inkomsten uit advertenties heb, zodat ik het niet meer voor niets doe. Daarbij heb ik nog steeds boekingen als zangeres.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen