‘De Vreemde Eend onverdiend niet goed bekeken’

Irene Moors vindt het achteraf niet terecht dat haar eerste programma voor SBS 6, De Vreemde Eend, zo slecht bekeken werd. Dat vertelt de tv-ster in weekblad Party. De Vreemde Eend was nou niet bepaald het perfecte programma om haar debuut mee te maken bij SBS: het format is flinterdun en dat werd niet goedgemaakt door de aankleding. Het gevolg was dat de kijker wegbleef. “Ik neem mijn verlies. De Vreemde Eend is onverdiend niet goed bekeken“, zegt Moors echter.

De kijker dacht dat haar SBS 6-debuut groots zou zijn, maar dat was helemaal niet zo, aldus Moors. “Er lag een vergrootglas op. Iedereen in Nederland had er wel een mening over, waardoor het net leek of het een Hollywoodproductie betrof. De Vreemde Eend was echter niets meer dan een gezellige panelshow.

De afgelopen maanden was Moors te zien met Over Smaak Valt Te Twisten op de maandagavond van SBS 6 en dat was helaas ook geen succes. “SBS 6 blijft strijdbaar. Over Smaakt Valt Te Twisten is daar een goed voorbeeld van“, zegt ze.

Binnenkort mag Moors het weer proberen op SBS 6 met een eigen talkshow op de late zaterdagavond. “Toen ik nog voor RTL 4 werkzaam was, had ik zoiets al op mijn bucketlist staan.

Ik had met Carlo graag één keer per week mijn tanden in een late night show willen zetten. Met de komst van het door Humberto Tan gehoste RTL Late Night is dit er echter nooit van gekomen.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen