Chantal Janzen ziet slaapshow Irene niet als tv-kopie

Chantal Janzen vindt het niet erg dat Irene Moors voor SBS 6 het programma Naar Bed Met Irene gaat maken. Dat vertelt de presentatrice voor de camera van het ANP. Naar Bed Met Irene is net als Chantal Blijft Slapen een programma waarin BN’ers worden geïnterviewd in slaapkamersferen. Ze ziet het echter niet als een kopie. “Dat is zó gek. Ik denk namelik dat er hier toch nog heel veel mensen zijn die dan zeggen: ‘Nou ja zeg!’”, zegt de presentatrice, verwijzend naar collega’s uit het vak.

Zelf spreekt Janzen er echter géén schande van. “Denk je dat van degenen die hier zijn er iemand is die ooit iets in z’n carrière heeft gedaan wat nog niet is gedaan? Dat vind ik zo raar. Ik heb dat helemaal niet.”

Niets is tegenwoordig meer uniek op tv-gebied, aldus Janzen. “Als je bij de grootste producenten van het land zit en ze zeggen: ‘Ik heb nú iets, dat heb je nog nooit gezien, het is uniek.’ Dat is gewoon niet waar! Alles is al een keer gedaan.”

Het is genoeg dat Moors er haar eigen draai aan geeft, meent ze. “Het gaat om de manier waarop de een of de ander het doet. Die manier is altijd uniek, want alle mensen zijn uniek. Dat vind ik echt.”

Ik heb er totaal geen moeite mee. Ik hoop ook zo dat het heel leuk wordt en ik zie het ook wel weer als een compliment.

Moors werd in augustus nog beschuldigd van formatdiefstal door EenVandaag-ster Lammert de Bruin. Daarop haalde de SBS 6-diva flink uit naar het NPO-gezicht. “Hou eens op!“, riep ze.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen