Chantal Janzen: ‘Erland en John hebben gewoon pech’

Chantal Janzen zelf heeft het laatste woord over de gastenlijst van haar veel bekeken RTL 4-programma Chantal Blijft Slapen. Dat vertelt de presentatrice vandaag in het AD. Janzen wil absoluut niet slapen bij bekende Nederlanders die ze niet zit zitten. “Het gebeurt soms dat Talpa wil dat ik naar iemand toe ga en ik dat gewoon niet wil. Teleurstellend voor jou, maar ik ga geen namen noemen. Dat wordt doorgespeeld tot aan RTL 4-baas Erland Galjaard of producent John de Mol.

Ze zegt dan gerust ‘nee’ tegen de machtigste mannen in tv-land. Ik doe het gewoon niet als ik het niet zie zitten. Dan hebben ze gewoon pech.

Janzen kan zich naar eigen zeggen niet over haar persoonlijke afkeur heen zetten, vult ze aan in Metro. “In een talkshow kan ik nog wel een uurtje doen alsof ik iemand leuk vind, maar 24 uur lang gaat dat niet. Ik moet daar toch slapen, douchen, kakken, kortom me op mijn gemak voelen.

Het nieuwe seizoen van Chantal Blijft Slapen wordt afgetrapt met Ferry Doedens en Martijn Krabbé. “De gemene deler van deze twee gasten is dat ze allebei een pittig jaar achter de rug hebben. Martijn Krabbé die drie van zijn vier kinderen naar z’n ex zag vertrekken. En Ferry is door een afkickfase gegaan“, zegt ze in het AD.

Chantal Blijft Slapen is om 20.30 uur te zien op RTL 4. Aansluitend wordt het programma Beste Kijkers uitgezonden.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen