Catherine Keyl beroofd door man met rare kleren

Catherine Keyl is in Parijs beroofd door een man met rare kleren aan. Dat vertelt de televisiediva vandaag in haar column in De Telegraaf. Keyl had tijdens haar bezoek aan de Franse hoofdstad een hotel geboekt aan de chique Rue Saint-Honoré. “Toen ik aan het ontbijt zat viel me een raar geklede man op. Geen Fransman en geen toerist, dat was duidelijk“, vertelt de tv-diva, die desondanks toch haar portemonnee op de ontbijttafel liet liggen toen ze naar het uitgebreide buffet liep.

Omdat ze de zaak toch niet helemaal vertrouwde, keek Keyl om. “En ja hoor, man weg en portemonnee weg. Ik dacht: hij kan niet ver zijn en zette een spurt in naar de uitgang.”

De sprintende Keyl riep ‘houd de dief!’, maar de receptionisten bleven staan en deden niets, zegt ze. “De man was door de draaideur en omdat ik een paar woorden Frans spreek schreeuwde ik: ‘Geef mijn portemonnee terug of ik trap je in je ballen’.

Dankzij haar verbale kunsten heeft Keyl haar portemonnee nu terug. “Hij schrok zo, dat hij hem onmiddellijk liet vallen“, zegt ze in de krant (via Blendle).

Het was een rampzomer voor Keyl. Terug in de eigen hoofdstad werd ze namelijk bij de tramhalte in de Van Baerlestraat met de dood bedreigd.

Foto: Roy Beusker Fotografie/RTV Noord-Holland

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen