Carlo Boszhard: ‘Irene doet het goed op SBS 6’

Carlo Boszhard vindt dat Irene Moors het goed doet op haar nieuwe zender SBS 6. Dat zegt de RTL 4-ster in het Dagblad van het Noorden. Na een zeer lange tv-samenwerking besloot Moors in januari om Boszhard te verlaten bij RTL 4 en aan de slag te gaan bij SBS 6. De twee hebben nog steeds contact en hij volgt op de voet wat ze doet aan de overkant. “Zeker. Ze doet het goed, heeft haar eigen visie en houdt daar gewoon aan vast. Wij praten altijd over tv, dus dat gaat gewoon door.

Boszhard koos ervoor om Moors in de zondagshow van RTL 4 niet te laten vervangen door een vaste presentatrice. Elke week zit er iemand anders aan zijn zijde in Carlo’s TV Café. “Als we gewoon Irene hadden vervangen dan zou er geen tweede seizoen geweest zijn. Dat vinden kijkers te gemakkelijk.

De nieuwe opzet bevalt hem goed. “Het presenteren met verschillende co-hosts zoals Johnny de Mol en Chantal Janzen is een vondst omdat er veel dynamiek in zit.

Wie er op zijn wensenlijstje staan? “Ik heb een leuke klik met alle collega’s, maar Yolanthe zou ik ook een keer leuk vinden of Sylvie“, zegt hij in de krant, via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen