Beau ziet terugkeer Deal or no Deal wel zitten

Beau van Erven Dorens ziet een terugkeer van Deal or no Deal best wel zitten. Dat zei de presentator donderdagavond in Gieren Met Goor. Deal or no Deal begon in 2006 op tv-zender Tien, verhuisde in 2007 naar RTL 5 en was daar tot en met 2009 te zien. Het programma paste Van Erven Dorens als een jas en zette prima kijkcijfers neer. Tijd voor een comeback? “Dat lijkt me ook hartstikke leuk“, zegt hij. “Volgens mij werd het op een gegeven moment gewoon veel te duur.

Het prijzengeld was behoorlijk hoog, legt Van Erven Dorens uit. “Want iedereen liep daar weg met 25.000 euro en dat ging gewoon niet meer. Op een gegeven moment is zoiets te duur voor zo’n zender, denk ik. Maar ik vond het ook écht heel leuk.”

Van Erven Dorens haalde tijdens de opnames allemaal gekke capriolen uit. “Als je het zó vaak doet, dan verveel je soms. Soms heb je kandidaten die super leuk zijn, maar soms zijn ze een beetje saai of er wordt helemaal geen geld verdiend. Dan ging je allemaal gekke dingen doen.”

Het spel snapt iedereen thuis al. Het is gewoon een afgeleide van Miljoenenjacht en daaromheen moet je keten.  Dat spel kun je eigenlijk in drie minuten spelen, maar we hadden er 25, dus ik vulde het vaak met heel veel onzin.

Momenteel werkt Van Erven Dorens aan een programma over daklozen én hij is terug bij RTL Boulevard. “Het is nu wel weer helemaal anders. Ik ben een tijdje weggeweest en het is weer een feest om terug te zijn.”

Altijd is de inzet – en dat mag ik eigenlijk niet zeggen – om lekker te gaan keten. Al die onderwerpen doen er geen moer om, maar het gaat erom wie er zit en hoe je met elkaar lol kan trappen.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen