AvroTros wil Caroline Tensen weer zien lachen op tv

De AvroTros wil dat Caroline Tensen weer een luchtig programma krijgt waarin er plaats is voor een lach. Dat vertelt de presentatrice, die dit jaar overstapte van KRO-NCRV naar AvroTros, in het AD. Tensen beleefde haar grote doorbraak ooit met het humoristische Wie Ben Ik. “Tijdens een van mijn eerste gesprekken bij AvroTros zei zenderbaas Remco van Leen (die onlangs overstapte naar SBS, red.): ‘Ik mis jouw lach op tv, dus ik denk na over programma’s waarin je weer een beetje kunt lachen.’

Eerst is ze vanavond weer te zien met DNA Onbekend, dat de KRO-NCRV van de buis haalde, maar waar de AvroTros wél interesse in heeft. “Ik hoop dat ik het nu een paar seizoenen mag maken.

Toen KRO-NCRV het programma liet gaan maakte RTL 4 vier afleveringen onder de titel Familie Gezocht met Nance Coolen. Dat vond ze niet zuur. “Ik ben een volwassen meid en Nance heeft me netjes gebeld. Ik snap wel dat producent Tuvalu een goed format niet in de la laat liggen.

Op dit moment is Tensen ook te zien met Eén tegen 100, voor het eerst op de vrijdagavond van NPO 1. “Eén tegen 100 is naar de vrijdag gehaald na zestien jaar op de zondagavond omdat NPO-directeur Frans Klein het daar nodig heeft.”

Dat accepteer je gewoon omdat je moet meebewegen. Daardoor ontstaan ook nieuwe kansen“, zegt ze in de krant, via Blendle.

Foto: Ester Gebuis/NCRV

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen