Arie Boomsma vindt zichzelf niet goed in entertainment

Arie Boomsma vond zichzelf niet zo sterk als presentator van de NPO 3-comedyshow Larie. Dat zegt de presentator, die tegenwoordig voor Net5 werkt, in weekblad Story. Boomsma staat vooral bekend om zijn maatschappelijk betrokken programma’s. “Persoonlijk geef ik daar de voorkeur aan boven entertainment. Eerlijk gezegd ben ik daar ook niet zo goed in. Ik heb ooit Larie bij de publieke omroep gemaakt. Dat was gewoon niet zo goed“, aldus de Net5-presentator.

De tv-ster vond zichzelf erg inwisselbaar in Larie. “Mijn rol was eigenlijk inwisselbaar: wie je daar ook neerzette, het was hetzelfde progamma geworden.

Bij Net5 is hij binnenkort te zien met Kitchen Impossible, waarin acht jongeren met een beperking een baan in de horeca krijgen. “Ik houd van de spanningsboog van iemand die en obstakel ervaart in het leven en dat overwint. Dat is misschien wel de rode draad in al mijn programma’s.

Sommige andere televisie is vrijblijvender, dit voelt relevant. Onder Kitchen Impossible kan ik echt mijn handtekening zetten, de toon beïnvloeden. Dat voelt meer eigen.

Foto: KRO/NCRV

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen