Annette Barlo kon hoofdrol in Net5-soap niet geloven

Foto: TalpaAnnette Barlo kon het niet geloven toen ze deze zomer werd gevraagd voor de hoofdrol in de nieuwe Net5-soap De Spa, die in 2017 van start gaat op de late avond. Dat vertelt de actrice in weekblad Story. Barlo koos er drie jaar geleden bewust voor om te stoppen met tv. Toen ze vorig jaar weer terug wilde op tv, dacht ze dat het knap lastig ging worden. “Wat het voor mij moeilijk maakte, is dat alles altijd op mijn pad was gekomen sinds ik op mijn veertiende in de serie Oppassen zat.

Nooit hoefde ze zich ergens aan te bieden, aldus Barlo. “Het werd me allemaal aangeboden. Nu gebeurde er niets. Daarom heb ik Kemna Casting weer gebeld. Dat geeft nog steeds geen garantie, er zijn namelijk nog dertig actrices van rodnd e veertig die heel graag willen acteren.

Maar op een dag kreeg Barlo te horen dat Net5 een rol voor haar had. “De serie komt van de makers van Divorce en Gooische Vrouwen en Talpa als producent zag mij helemaal voor zich. Dat is een soort geluk. Misschien de kracht van de gedachte. Ik weet het niet, maar ik ben er erg blij mee.

Barlo stopte drie jaar geleden met de tv, omdat ze het niet kon combineren met haar gezinsleven. “Dit is voor het eerst in drie jaar dat ik echt weer vier, vijf dagen per week aan het werk ga. Dus ik moet weer op zoek naar een oppas.

De opnames van De Spa beginnen in november.

Lees ook: Net5 met dagelijkse soapserie op late avond (23 augustus)

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen