Zaans straattuig vindt PowNews ‘kankerroze flikkers’

Foto: AVROHet straattuig dat de Zaanse wijk Poelenburg in zijn greep houdt is niet gecharmeerd van PowNews. Een lid van de bende in een blauw joggingpak (foto) noemt de makers van het programma van omroep PowNed ‘vieze kankerroze flikkers’. Dat is te zien in een video van PowNews. Later is in de reportage te zien hoe nog meer joggingpakken voorbij wandelen, terwijl ze hun middelvingers omhoog steken. “Jullie kankermoeders“, roept de één. En de ander: “Jullie zijn flikkers!

Een ander lid van de straatbende is bereid om tegen PowNews te praten, maar dan wel met zonnebril. “Luister, we gaan niet te veel informatie aan jou doorgeven, weet je. Zo werken wij niet“, geeft hij aan.

De suggestie van de PowNews-verslaggever dat deze jongen niet bijdraagt aan een veilig gevoel in de wijk, ketst hij af met: “Ik heb toch vrijheid van meningsuiting? Ik mag toch zeggen wat ik wil. Ik ben een strijder van Erdogan.”

PowNews laat ook nog de Zaanse burgemeester Geke Faber aan het woord. Deze compleet wereldvreemde vrouw vindt de chaos in de wijk wel meevallen. “Dat valt toch wel mee? Ik heb wel eens meer chaos gezien, hoor.”

Lees ook: Getreiterde Zaanse politie weigert Jeroen Pauw (vandaag)

Meer in PowNed

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen