Van der Gijp en Van Egmond na DWDD ook in Pauw

René van der Gijp en Michel van Egmond mochten hun nieuwe boek twee weken geleden al promoten in De Wereld Draait Door en vanavond schuiven ze ook nog eens aan in Pauw, de andere dagelijkse talkshow van de VARA. Dat heeft de omroep laten weten. Net als Gijp is ook De Wereld Volgens Gijp een succes en Pauw is heel erg benieuwd waarom. Daarom komen de heren aan tafel. “Wat is volgens Van der Gijp en Van Egmond het geheim achter het succes van dit boek?

Het rustige leven van René van der Gijp werd afgelopen voorjaar op zijn kop gezet toen zijn vriendin overleed en hij zijn eigen zoon in huis nam. Het nieuwe boek over Van der Gijp laat de lezer kennismaken met zijn oude en nieuwe leven.

Het boek is een groot succes, aldus de redactie van Pauw. “Meteen de eerste week komt het boek binnen op nummer 1 in de Bestseller Top 60 en fans staan uren in de rij voor een gesigneerd exemplaar.”

Toen de heren twee weken geleden in De Wereld Draait Door zat, zei Matthijs van Nieuwkerk ‘ja’ tegen het verzoek van Van Egmond om een boek over zijn talkshow te schrijven. Dat is nog niet helemaal rond, vertelde Van Egmond een paar dagen geleden.

Pauw is om 23.00 uur te zien op NPO 1.

Foto: VARA

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen