‘Tv-programma Bert van der Veer niet geschikt voor tv’

De Volkskrant sluit zich aan bij de felle kritiek op het programma 65 Jaar tv – Tijd voor pensioen? van Bert van der Veer, dat vanavond voor de tweede keer te zien is op NPO 2. Het programma is niet geschikt voor televisie. Dat schrijft tv-recensent Julien Althuisius in de krant. Van der Veer vraagt zich in het programma af of het medium televisie met pensioen gaat. “Nou, als er te veel programma’s zoals 65 jaar TV: Tijd voor pensioen? gemaakt blijven worden, wel ja“, zegt de tv-kenner.

De eerste aflevering was een ‘aaneenrijging van het plichtmatig opdreunen van droge televisiegeschiedenis door Van der Veer’, vindt de tv-kenner.

Het is volgens de Volkskrant niet om aan te zien. “Misschien dat dit drieluik beter op zijn plek zou zijn in een geschiedenismodule van de studie Communicatiewetenschappen, en niet primetime op zaterdag bij NPO 2”, aldus Althuisius in de krant (via Blendle).

Het programma wordt geproduceerd door Ivo Niehe. Of hij dit programma wél een unaniem belachelijk groot succes vindt, is onduidelijk.

Foto: NTR/Niehe Media

Meer in NTR

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen