Tofik Dibi gaat stand-uppen met de sterren

Comedy Central gaat stand-uppen met de sterren. In Celebrity Stand-Up gaan vanaf 13 oktober twaalf bekende Nederlanders en Vlamingen de uitdaging aan onder leiding van presentator Martijn Koning. Dat heeft de Viacom-zender vandaag laten weten. Comedy Central onthult vandaag zes van de twaalf deelnemers van het nieuwe programma, namelijk de zes deelnemende BN’ers. Het gaat om Ferry Doedens, Tofik Dibi, Jelka van Houten, Tony Star, Frank Evenblij en Christophe Haddad

De overige zes kandidaten zijn bekende Vlamingen. “Ze krijgen allemaal hulp van de schrijvers van Mark Ruttes Correspondents’ Dinner om een weergaloze performance neer te gaan zetten voor een live publiek.”

Maurice Hols, manager van Viacom in de Benelux, verheugt zich  erop. “Stand-up comedy en Comedy Central zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. We zijn dan ook ontzettend enthousiast dat we deze nieuwe show naar de Nederlandse en Vlaamse fans kunnen brengen.”

Alle BN’ers en BV’s hebben samen met de schrijvers hard gewerkt om in korte tijd een echte stand-up show neer te zetten. Iedereen heeft een heel persoonlijk, eigen en verrassend optreden.

Celebrity Stand-up is vanaf donderdag 13 oktober zes weken lang om 22.00 uur te zien op Comedy Central.

Foto: Comedy Central

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen