Talkshow Wilfred Genee moet budget inleveren

Foto: SBSWilfred Genee praat nog steeds met RTL 7 over een vervolg op zijn talkshow Wat Gaat Er Nu Door Je Heen. Dat heeft de presentator gezegd op 100% NL. De gasten van Genee mochten in het programma sportfragmenten laten zien, maar die waren behoorlijk duur. De lage kijkcijfers wogen daar niet tegen op. “Er wordt gekeken naar iets wat we goedkoper zouden kunnen maken, zodat we er ook iets meer kunnen maken. Er wordt een beetje economisch over nagedacht“, vertelt hij.

Hoe het vervolg eruit gaat zien, weet Genee nog niet. “We hebben nu een stuk of vier varianten bedacht, waarbij de beelden minder dominant zijn en wat minder duur. We zijn er nog volop over in gesprek.

Of Genee het een domper zou vinden als er geen vervolg komt? “Een domper is niet het juiste woord, maar ik ben nog zeer positief gestemd. Laten we het daar op houden. Ik heb het idee dat er altijd wel iets nieuws gaat komen in dit genre en dat ik daar de mogelijkheid voor krijg bij RTL.

Eén-op-één-interviews is iets wat ik heel erg leuk vind. Dat vinden ze bij RTL ook. Alleen het lastige bij dit laatste programma is dat de beeldfragmenten nogal duur waren. Er zat een fragment van Matthijs van Nieuwkerk bij dat ons het hele budget kostte.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen