Sandra Ysbrandy na shows op 4 en 6 terug op NPO 1

Sandra Ysbrandy keert terug naar NPO 1. Ze wordt één van de koks van de vijf-uurshow Tijd voor MAX. Dat heeft Omroep MAX vandaag laten weten. Ysbrandy werd bekend door het NPO 1-programma Het Familiediner, stond vervolgens jarenlang aan de zijde van Carlo Boszhard en Irene Moors in RTL 4’s Life 4 You en werd vervolgens de huiskok van het SBS 6-programma Thuis Op Zondag. Dat programma is na één seizoen geflopt en daarom keert ze nu weer terug op NPO 1.

Tijd voor MAX besteedt veel aandacht aan eten. Met namen als Janny van der Heijden, Antoine Hermans, Bart van Olphen, Sarena Solari en Robèrt van Beckhoven had het programma al een groot culinair team.

Nu wordt Ysbrandy aan dit rijtje toegevoegd. Vanaf donderdag 6 oktober staat zij om de week achter het fornuis. “Sandra’s specialiteit is vintage cooking: terug naar de smaken van toen in een nieuw en spannend jasje.”

Tijd voor MAX is elke werkdag om 17.10 uur te zien op NPO 1. Vanaf maandag krijgt het programma concurrentie van RTL Live op RTL 4.

Foto: SBS/Elvin

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen