Ruud de Wild na acht weken weg bij BNR Nieuwsradio

Ruud de Wild stopt op vrijdag 28 oktober na slechts acht weken met zijn dagelijkse radioprogramma op BNR Nieuwsradio. Dat meldt de zender vanavond op zijn website. De Wild is nog een maand te horen met Ask Me Anything. “Ik betreur het, maar het is niet anders. Ik merkte dat het presenteren op BNR andere koek is. Bovendien miste ik de muziek toch wel erg. Ik heb wel met heel veel plezier en respect met de redacteuren van BNR gewerkt. Die samenwerking zal ik zeker missen.”

Hoofdredacteur Sjors Fröhlich van BNR Nieuwsradio is niet boos. “Het was zowel voor BNR als voor Ruud de Wild een ingecalculeerd risico om deze samenwerking aan te gaan.”

Fröhlich heeft geen spijt van de samenwerking. “Ik ben blij dat we het hebben geprobeerd. Ondanks hard werken is het niet gelukt. Dat is jammer, maar er zijn echt ergere dingen in de wereld.”

Ik geloof heilig in het programma Ask Me Anything en we gaan daar zeker mee door. Ik wens Ruud heel veel succes bij zijn nieuwe job. Het waren acht fantastische weken!

Eerder vandaag meldde De Telegraaf dat De Wild aan de slag gaat voor Radio 2. Volgens de krant maakt de zender dat morgen officieel.

Foto: RTL

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen