RTL 4 houdt Natasja Froger in huis

RTL 4 houdt Natasja Froger in huis. De presentatrice blijft ook de komende tweeënhalf jaar hulpprogramma’s maken voor de commerciële tv-zender. Dat is gisterenavond bekendgemaakt in RTL Boulevard. Froger maakt voor RTL 4 programma’s als Welcome Home, Echt Scheiden, Met Open Armen en Het Is Hier Geen Hotel. “Ik vind het heerlijk. Het voelt als thuis hier. Ik zou toch wel het liefst altijd hulpprogramma’s blijven maken. Daar ligt echt wel mijn hart“, aldus de presentatrice.

Programmadirecteur Erland Galjaard van RTL Nederland heeft Froger het contract ‘uit vrije wil’ aangeboden, liet hij weten voor de camera van RTL Boulevard.

Na de contractondertekening wilde Froger ook haar handtekening op het plafond zetten. Daarbij viel ze bijna van haar stoel af.

Froger behoort met haar 51 jaar tot de oudere presentatrices van RTL 4. In tegenstelling tot veel andere presentatrices gebruikt ze geen botox, of in elk geval niet met succes.

Voordat Froger aan de slag ging bij RTL 4, was ze werkzaam bij SBS 6. Daar volgde ze Wendy van Dijk op als presentatrice van Hart in Aktie.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen