Richard haalt uit naar Gordon in Jopie Parlevliet Show

Richard Groenendijk deelde zaterdag in zijn Jopie Parlevliet Show een sneer uit aan collega Gordon. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Groenendijk koos zijn slachtoffer niet zomaar, want in de lente onthulde de komediant dat Gordon heeft geprobeerd om zijn Jopie Parlevliet Show van de buis te krijgen door ’tot aan de hoogste regionen van Endemol en RTL te appen dat het zo slèèèècht is en dat hij het zelf veel beter had gekund en dat het hopelijk geen tweede seizoen krijgt’.

Helaas voor Gordon is dat tweede seizoen er toch gekomen. Die begon gisteren om tien uur ’s avonds met 824.000 kijkers en 16 procent marktaandeel.

Zij zagen hoe Groenendijk een plaagstoot uitdeelde aan Gordon. “Ik heb Robert ten Brink te gast vanavond. Nou, dat vind ik heel bijzonder, want die krijg je niet zomaar in een talkshow, hoor.”

Er gaat een verhaal in Hilversum dat hij vorig jaar niet bij Gordon wilde gaan zitten. Nu zegt dat niets over Gordon, hoor, en ook niets over mij, maar wel over de goede smaak van Robert ten Brink.

Overigens komt Groenendijk in een vrouwenkostuum niet zo geestig en scherp uit de hoek als zichzelf in bijvoorbeeld Ranking the Stars. De reacties op sociale media zijn dan ook gemengd.

Lees ook: Gordon klaagde bij Erland over Richard Groenendijk (maart)

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen