‘Playboy met Wendy van Dijk zou goed verkopen’

Playboy zou de winkels uit vlíegen als Wendy van Dijk er in staat met een uitgebreide naaktreportage. Dat heeft oud-hoofdredacteur Jan Heemskerk gezegd in Shownieuws. Van Dijk grapte gisteren op Twitter dat ze naakt in de Playboy gaat staan als ze de Zilveren Televizier-Ster Acteur wint, maar dan wel als haar Moordvrouw-personage Fenna. Heemskerk zou het echter leuk vinden als de RTL 4-presentatrice het wél serieus meent. “Ik kan alleen maar hopen dat het geen geintje is.

Heemskerk verwacht een topverkoop als Van Dijk in Playboy staat. “Wendy van Dijk staat natuurlijk wel op die lijst van illustere vrouwen waarvan ik denk dat half mannelijk Nederland nog naar de kiosk komt rennen om de Playboy te halen. Dat gun ik mijn voormalig collega’s natuurlijk van harte.

Van Dijk zou dus wel als haar tv-personage Fenna gaan, grapte ze, maar dat vindt Heemskerk geen bezwaar. “Dat vind ik een topplan, hoe dan ook. Ik heb gekeken en Fenna lijkt sprekend op Wendy van Dijk. Zeker zonder kleren aan denk ik dat je het verschil nauwelijks ziet.”

Steeds minder bekende vrouwen zijn te porren voor een naaktreportage. “Heel veel vrouwen vinden het niet naakt of ordinair als het in character is. In films gaan ze wel naakt – dan is het artistiek verantwoord – maar volgens mij is dat ook zo als je in de Playboy gaat staan. Blijkbaar vinden zij dat niet.”

Heemskerk: “Ik zeg: ‘Wendy, doe het!’”

Foto: Shownieuws/SBS

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen