Patty denkt dat Thijs wordt voorgetrokken door Erland

Foto: SBSPatty Brard heeft het idee dat Thijs Römer zijn riante positie bij RTL vooral te danken heeft aan het feit dat hij bevriend is met RTL’s tv-baas Erland Galjaard. Dat zei de tv-diva maandagavond in Shownieuws. Römers boek Weemoedt kreeg één ster van de Volkskrant, maar toch gaf Galjaard zijn goede vriend toestemming om zijn boek te verfilmen. “Toen hij het boek aan het schrijven was, was het nog niet eens af, toen Erland Galjaard zijn ‘go’ had gegeven om het te verfilmen“, aldus Brard.

Sterker nog: Galjaard heeft hem ook nog eens een directiefunctie gegeven. “Hij is door zijn goede vriend Erland Galjaard tot creatief directeur van RTL Productions benoemd. Hoofd drama bij RTL is nogal wat.

Römer heeft het allemaal te danken aan Galjaard, die Brard zijn ‘algemeen directeur slash beste vriend’ noemt. “Het is niet aardig dat ik dat zeg, maar het moet toch wel iets mee hebben geholpen.

De  tv-serie Weemoedt is niet alleen gebaseerd op Römers boek, maar “Galjaard heeft zelfs gevraagd of hij het ook regisseert, produceert en de hoofdrol speelt. Ik vind dat best wel heftig eigenlijk“, aldus Brard.

Lees ook:
‘Erland Galjaard houdt Thijs Römer hand boven hoofd’ (31 augustus)
‘Waar logeren bij Erland en Wendy al niet goed voor is’ (16 mei)

Foto: SBS

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen