Leegloop 3FM compleet: ‘Ook Timur Perlin weg’

Na het vertrek van Coen Swijnenberg, Sander Lantinga en Gerard Ekdom vorig jaar en het aanstaande vertrek van Giel Beelen dat vorige week onthuld werd in het AD, kan nu ook De Telegraaf een vertrek bekendmaken: dat van Timur Perlin, die samen met Rámon Verkoeijen de opvolger is van Ekdom. De krant baseert zich op ‘goed ingevoerde bronnen’. “Timur Perlin zou helemaal willen stoppen met radiomaken, aldus ingewijden. Of Verkoeijen solo doorgaat, is nog niet duidelijk.

3FM zit in heel zwaar weer. Gisteren werd bekend dat de radiozender in de meest recente meetperiode is weggezakt naar het laagste marktaandeel in elf jaar tijd.

Het AD deed vorige week nog melding van het gerucht dat Timur Perlin en Rámon Verkoeijen zouden verhuizen van de lunch (12.00 uur) naar de middagspits (16.00 uur), waar ze de weinig succesvolle Frank van der Lende zouden gaan opvolgen.

Radio 538-dj Frank Dane zei maandag nog als showdeskundige in RTL Boulevard dat hij het ook wel zou zien zitten als Timur en Rámon naar de ochtend verhuizen om Giel Beelen op te volgen.

Een woordvoerster van de NPO wil volgens De Telegraaf enkel kwijt ‘dat nu hard gewerkt wordt aan een nieuwe invulling van 3FM’.

Foto: Annemieke van der Togt / BNN

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen