‘Hopelijk gaan André en Martine HHB samen doen’

Foto: SBSRaemon Sluiter, tv-kenner van Veronica Magazine, hoopt dat Heel Holland Bakt volgend jaar een duopresentatie kent. Dat zegt de oud-tennisprof in het televisieblad. Sluiter vindt dat André van Duin het zó goed doet als vervanger van Martine Bijl, dat hij het jammer zou vinden als Van Duin er volgend jaar niet meer bij is. “Ik was bang dat André met zijn aanwezigheid de show zou overnemen. Het tegendeel is waar. André is niet alleen van het scoren, maar ook van de assists.”

Je dienstbaar opstellen als groot artiest is niet vanzelfsprekend, aldus Sluiter. “Dat kunnen alleen de hele groten. Wat mij betreft de icing op de cake.

Sluiter kan zich voorstellen dat Van Duin behoorlijk gespannen was voor de presentatieklus. “Het is een ondankbare taak, Martine had zich immers in een mum van tijd van de vrouw van de zeldzaam gore potjes ingeblikte groente naar dé bakvrouw van Nederland opgewerkt.

Van Duin heeft zich echter dubbel en dwars bewezen, vindt hij. “Hopelijk kunnen André en Martine het volgend jaar samen doen.”

Of hij zelf ooit zou willen meedoen aan Heel Holland Bakt? “Het oprollen van croissantjes uit blik gaat me erg goed af, al zeg ik het zelf, maar voor de rest ben ik een gebakkie in het maken van gebakkies.”

Foto: Omroep MAX

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen