‘Claudia de Breij moet Matthijs van Nieuwkerk opvolgen’

Als Matthijs van Nieuwkerk na dit seizoen stopt met De Wereld Draait Door, dan zou Claudia de Breij de beste optie zijn om hem op te volgen. Dat zeggen Gerry en Rim, die door De Wereld Draait Door in het zonnetje gezet zijn omdat ze al 75 keer in het publiek zaten, op de VARA-website. Het gerucht over het vertrek van Van Nieuwkerk is hardnekkig, waardoor zelfs Gerry en Rim al hebben nagedacht over zijn opvolging. Zij denken dat de cabaretière het heel goed zou doen.

Vroeger, toen Van Nieuwkerk op maandag nog Holland Sport presenteerde, deed De Breij de maandagedities van De Wereld Draait Door. “Mocht het programma dan doorgaan zonder hem, dan mag Claudia de Breij het wat ons betreft presenteren. Van alle invallers was zij absoluut de beste“, zeggen Gerry en Rim.

Ze zouden het wel ‘moeilijk’ vinden als Van Nieuwkerk stopt. “Dan hopen we dus wel echt erbij te mogen zijn.

Gerry en Rim zijn fan van het programma. Ze betalen elke keer weer 5 euro per persoon om de opname bij te wonen. “Wij zijn namelijk VARA-lid geworden om 5 euro korting te krijgen op de kaartjes. Dat abonnement hadden we er na twee keer uit, geloof ik.

Het interview met Gerry en Rim kunt u lezen op de website van DWDD.

Foto: Wiebke Wilting/VARA

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen