Brecht van Hulten nog niet verveeld bij Kassa

Brecht van Hulten verveelt zich nog steeds niet bij het NPO 1-programma Kassa. Dat vertelt de presentatrice in VARAgids. Felix Meurders stopte in 2011 na 22 jaar met de presentatie van Kassa, waarna Van Hulten hem opvolgde. Het kwam haar goed uit: na wat invalklussen bij RTL Boulevard en Editie NL was ze op zoek naar iets vasts. “Ik heb het nog steeds naar mijn zin. Elke uitzending is live, dus er zijn altijd verrassingen, dingen die anders gaan, dat is het leuke van live“, vertelt ze.

De presentatie van Kassa geeft haar veel voldoening. “Het feit dat we echt dingen voor elkaar krijgen die er toe doen, maakt dat ik nog steeds met heel veel plezier aan dit programma werk.”

Kassa is na Radar de meest bekeken consumentenrubriek op televisie. “Onze sterke kant is dat gewone mensen een grote rol spelen in ons programma en dat is denk ik heel herkenbaar voor kijkers thuis. En ik hoor vaak dat Kassa dingen duidelijk uitlegt, betrouwbaar is én praktisch: je hebt écht iets aan ons programma.”

Het programma doet ertoe, aldus Van Hulten. “Veel bedrijven – van de HEMA en Kruidvat tot de Lidl – adverteren met de uitslag: ‘als beste getest door Kassa’“, zegt ze in het blad (via Blendle).

Foto: Taco Smit/VARA

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen