Beau neemt Bridget in de maling

Beau van Erven Dorens deelde Bridget Maasland maandagavond een plaagstootje uit in RTL Boulevard. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Maasland heeft een nieuwe liefde – een twintiger die ijsjes verkoopt in Deventer – en daar vertelde ze over aan de desk. Ze onthulde dat ze hem heeft leren kennen via Instagram. “We kennen elkaar via Instagram. Iemand kan een foto van je liken, dan kun je het terug liken en dan kun je ook een privébericht sturen“, legde ze uit.

Op de vraag van Peter van der Vorst of hij een fan is, antwoordde Maasland: “Hij was geen fan, hij wilde volgens mij zijn zaak promoten. Hij nodigde me uit om een keer een ijsje te komen eten met Mees.

Vervolgens ging presentator Beau van Erven Dorens over naar het volgende item. In plaats van de autocue op te lezen, improviseerde Van Erven Dorens zijn eigen tekst.

Van Erven Dorens verraste zijn collega’s door net te doen of hij een item over Instagramliefde’s aankondigde. “Dan nu. Via Instagram worden de grootste liefdes zekerheid. Als u nou echt iemand op televisie ziet waarvan u denkt: die zou ik wel eens willen ontmoeten, dan kunt u via Instagram natuurlijk altijd zo’n fotootje liken en dan krijgt u misschien wel een date met deze figuur. Op onze site ziet u alles over hoe dit allemaal werkt.

De grap van Van Erven Dorens werd goed ontvangen in de studio. Ook Maasland kon er wel om lachen.

Het is overigens opvallend dat uitgerekend een ijscoman voor de charmes van Maasland is gevallen. De tv-ster vecht al jaren tegen het imago een ijskonijn te zijn.

De liefde tussen Maasland en haar ijscoman bevindt zich in een prille fase. Het is nog niet bekend wanneer ze samen hun eigen iglo betrekken.

Foto: RTL Boulevard/RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen