Astrid Kersseboom wil Rik niet achterna naar Net5

Foto: AVROAstrid Kersseboom voelt niet de behoefte om net als haar NOS-collega Rik van de Westelaken over te stappen naar Net5. Dat vertelt de presentatrice in de nieuwe Veronica Magazine, die vanaf vandaag in de winkels ligt. Kersseboom heeft nooit het gevoel dat ze toe is aan iets anders. “Nee. Misschien komt dat nog. Maar ik moet zeggen dat het dossier koningshuis hartstikke leuk en afwisselend is, dus dat is een leuke extra bij mijn werk“, aldus de presentatrice van het Journaal.

Die afwisseling houdt haar bij de NOS. “Als je alleen maar Journaals doet, kan ik me voorstellen dat je op een gegeven moment denkt: nu weet ik het wel. Wat dat betreft kan ik me de keuze van Rik van de Westelaken om naar SBS te gaan wel voorstellen.”

Kersseboom wordt nooit gepolst voor een overstap. “Nee. Maar dat zal er ook mee te maken hebben dat ik helemaal niet uitstraal dat ik aan iets nieuws toe ben. Ik ben zeer tevreden met waar ik ben.

Drie jaar geleden had Kersseboom wel de ambitie om de opvolger van Sacha de Boer te worden bij het Achtuurjournaal. Het werd Annechien Steenhuizen. “Tja. Ik ga er echt niet over blijven mokken dat ik het niet ben geworden.”

Annechien is een collega die ik zeer waardeer. Als ze een of andere blonde bimbo hadden aangetrokken, was ik denk ik weggegaan.

Foto: NOS

Meer in NOS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen