André van Duin werkt aan dramaserie voor Omroep MAX

André van Duin werkt aan een dramaserie voor Omroep MAX. Dat vertelt de komediant deze week in Veronica Magazine, dat deze week de 25 grootste levende tv-legendes op een rij zet met Van Duin op de eerste plaats. Op de vraag wat er na zijn invalbeurt bij Heel Holland Bakt volgt, antwoordt Van Duin: “Ik ben bezig met een dramaserie, ook voor Omroep MAX, maar dat is nog niet helemaal zeker. Ach, ik laat het allemaal lekker op me afkomen. Zo heb ik het altijd gedaan.”

Volgend jaar wordt Van Duin 70. “Ik probeer de krenten uit de pap te halen. Ik ga zeker niet alleen maar werken. Ik maak ook graag tijd voor een borreltje in de kroeg of gezellig uit eten.

Dat hij tot Veronica Magazine is gekroond tot grootste levende tv-legende, vindt hij eervol. “Ik heb de tijd mee gehad. Toen ik begon was er amper tv. Nu heb je honderdduizend zenders, maar in die jaren was het al bijzonder dat het beeld bewoog. En ik had weinig concurrentie.”

Wat vond hij zelf het hoogtepunt in zijn carrière? “Stiekem vond ik de Dik Voormekaar Show op de radio misschien wel het leukst. Lekker in de studio sleutelen met Ferry de Groot.”

Foto: Omroep MAX

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen