Albert Verlinde wil niet over RTL Boulevard praten

Albert Verlinde heeft drie weken na zijn vertrek bij RTL Boulevard nog geen zin om vragen te beantwoorden over de RTL 4-show. Dat blijkt uit een interview met de tv-ster op NU.nl. Verlinde heeft buiten RTL 4 om nauwelijks iets gezegd over zijn vertrek. Naar verluidt zou zijn baas Erland Galjaard hem er langzaam aan hebben uitgewerkt. Hoe dat precies zit, blijft onduidelijk. Verlinde heeft voorafgaand aan het interview met NU.nl bijvoorbeeld bedongen dat het uitsluitend over zijn theaterwerk gaat.

NU.nl doet toch een poging door het recente Volkskrant-interview met zijn ex Onno Hoes aan te halen. Hij stelde dat Verlinde door Onno-gate terughoudender werd in zijn werk voor Boulevard.

Ik denk niet dat er maar één moment in het leven doorslaggevend kan zijn. Ieder gezond denkend en levend mens verandert constant. Het kan niet zo zijn dat je op de 55e nog hetzelfde roept als op je twintigste“, geeft hij aan.

Als NU.nl aangeeft dat Verlinde het moment niet heeft uitgekozen, maar dat het hem is overkomen, zegt hij: “Ik weet niet of zoiets je overkomt. Volgens mij gebeuren dingen om een bepaalde reden en verander je jezelf ook om een bepaalde reden. Maar ik zit hier ook niet om over Boulevard te praten. Dat heeft me wel… (denkt na)

Het is logisch dat hoe meer je meemaakt, hoe meer inlevingsvermogen je krijgt. Het zou erg zijn als je op tv niet aan me zou kunnen zien dat ik bepaalde dingen heb meegemaakt.

Op de vraag of Hoes gelijk had, antwoordt Verlinde op NU.nl: “Daar ga ik niks over zeggen, dat heeft ook niets met Stage Entertainment te maken.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen