Zaterdagstrijd tussen Freek, Gabbers en Kim-Lian

Foto: RTLNa de spannende strijd op vrijdag waarbij SBS 6 met zijn nieuwe grote show The Next Boy/Girl Band jammerlijk verloor van Witse en Eén tegen 100 op NPO 1 en Holland-België en Linda’s Zomerweek op RTL 4, wordt er op deze zaterdagavond weer hard gevochten om de gunst van de kijker. NPO 1, de meest bekeken tv-zender van de drie, pakt uit met de nieuwe grote televisieshow De Super Freek Show met dierenheld Freek Vonk, de seizoensopener van Vive La Frans én een nieuwe Koefnoen.

Een week voor de start van de spektakelshow Dance Dance Dance zet RTL 4 daar vanavond de tv-registratie van Gabbers tegenover, een comedyshow met Jandino Asporaat, Philippe Geubels, Roué Verveer en Guido Weijers.

SBS 6 hoopt de amusementskijker te verleiden met twee seizoensaftrappen: die van de Kees Tol-show Met De Deur In Huis en die van de Kim-Lian van der Meij-show Zullen We Een Spelletje Doen.

Voor de seizoenspremière van Zullen We Een Spelletje Doen is een zeer bekende gast gestrikt: Arjen Robben. Hij roept in een persbericht zelfs dat de spelshow een van zijn favoriete programma’s is.

De verwachting is dat Freek Vonk er met de meeste kijkers vandoor gaat, RTL 4 zilver pakt en SBS 6 brons.

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen