Vivienne van den Assem opent tv-seizoen 2016/2017

Vivienne van den Assem heeft iets na 7.00 uur het nieuwe tv-seizoen geopend op ’s lands grootste tv-zender NPO 1. Ze debuteerde als presentatrice van Goedemorgen Nederland, dat na drie maanden weer terug is van vakantie. Dat was te zien op televisie. Van den Assem bracht het er goed van af in haar eerste uitzending, waarin werd stilgestaan bij de komende televisieweek. Zo sprak collega Maaike Timmerman de verwachting uit dat tv-koningin Linda de Mol deze week flink gaat balen.

De Mol begint vanavond om 21.30 uur met haar vijfdelige dagelijkse talkshow Linda’s Zomerweek op het commerciële RTL 4. Vandaag is het weer buiten matig, maar vanaf morgen barst het zonnige zomerweer volledig los.

Dat is voor De Mol geen goed nieuws, aldus Timmerman. “Wie misschien niet zo heel erg blij is met dit mooie zomerweer is Linda de Mol, want in plaats van dat we allemaal buiten tot laat barbecuen, hoopt zij dat we allemaal voor de buis gaan zitten voor Linda’s Zomerweek.

In een reportage vertelde Astrid Joosten zich erg te verheugen op tv-seizoen 2016/2017. “Ik ga op televisie al meer dan dertig jaar mee, geloof ik, maar ik heb nog altijd weer heel veel zin in het nieuwe seizoen.

Sophie Hilbrand gaat weer regelmatig een kijkje nemen op kijkonderzoek.nl. “Je kijkt altijd hoeveel mensen er hebben gekeken. Ik kijk allereerst of ik zelf tevreden ben en dan hoop je uiteraard dat het goed bekeken wordt.

Niet alleen Goedemorgen Nederland is terug van vakantie, ook De Wereld Draait Door en Pauw gaan vanavond weer van start op NPO 1. Bovendien verhuist het Achtuurjournaal terug naar NPO 1 na een paar Olympische weken en wordt prime time ook weer gevuld door verse uitzendingen.

De NPO is vanaf vanavond weer op volle sterkte. RTL 4 en SBS 6 ontwaken voorzichtig uit de zomerslaap. Bij SBS 6 barst het nieuwe tv-seizoen vrijdag pas écht los met de grote talentenjacht The Next Boy/Girl Band en bij RTL 4 volgende week maandag met de start van het nieuwe RTL Boulevard en het nieuwe seizoen van RTL Late Night.

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen