‘Sylvie Meis gaat Griet bij Zomergasten niet overtreffen’

Foto: RTLSylvie Meis is dit jaar de opvallendste naam op de gastenlijst van Linda’s Zomerweek, de talkshow van Linda de Mol. De kersverse SBS 6-ster is in het verleden behoorlijk bekritiseerd door De Mol, omdat zij haar erg oppervlakkig vindt. Vanavond zal De Mol haar gast op de vrouw af vragen naar haar obsessie voor de buitenkant. Maar er is ook veel ruimte voor humor. Meis is namelijk samen te gast met Richard Groenendijk en de kleine tv-diva ligt in een scheur om de komediant.

Tv-recensent Angela de Jong van het AD zit vanavond klaar voor Linda’s Zomerweek. Ze vindt het fijn dat De Mol haar gasten zo openhartig krijgt. “Om die reden verheug ik me vooral op vanavond, wanneer Sylvie Meis op haar stiletto’s aantreedt.

De Jong heeft zin in de uitzending. “Ik verwacht niet dat ze zo overrompelend en begeesterd en vooral móói zal praten over liefde, relaties en haar eigen tekorten op dat vlak als schrijfster Griet Op de Beeck afgelopen zondag in Zomergasten.

Maar íets over de gehele toestand met Rafael, Sabia en die trits kortstondige affaires van haarzelf moet ze toch wel prijsgeven”, zegt ze in haar AD-column (via Blendle).

Linda’s Zomerweek begint om 21.30 uur op RTL 4.

 

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen