Spannende avond voor SBS 6: Rad van Fortuin begint

Het is een bijzonder spannende dag voor SBS 6, omdat vanavond dé nieuwe acht-uurshow van de zender van start gaat: Het Rad van Fortuin met André Hazes jr. Waar de grote concurrenten NPO 1 en RTL 4 met het Achtuurjournaal en Goede Tijden Slechte Tijden al jaren en jaren een vaste waarde hebben op dit tijdslot, is het SBS 6 nooit gelukt om daar iets groots tegenover te zetten. Het is nu aan de bekende volkszanger om SBS 6 om acht uur ’s avonds alsnog naar een hoger plan te tillen.

Het Rad van Fortuin profiteert ervan dat Goede Tijden Slechte Tijden nog niet terug is van vakantie. Momenteel zendt RTL 4 de mager bekeken vervanger Nieuwe Tijden uit. SBS 6 heeft om acht uur dus veel meer ruimte om te scoren dan gewoonlijk.

Tegelijkertijd zal deze week niet NPO 1 of RTL 4, maar het mooie weer de grootste concurrent zijn van Het Rad van Fortuin. Vandaag is het nog redelijk grijs, maar voor de rest van de week is enorm zomers weer voorspeld.

Over aandacht heeft Hazes jr. niet te klagen, want de terugkeer van Het Rad van Fortuin is inmiddels overal besproken. Bovendien siert hij deze week de cover van ’s lands meest gelezen tv-blad Veronica Magazine.

Of het programma een hit wordt? Oud-presentator Hans van der Togt in Veronica Magazine: “Ik haalde 2 miljoen kijkers per dag: op het laatst versloegen we zelfs het NOS Journaal, maar je moet niet vergeten dat er in die tijd maar één commerciële zender was. Het hele idee van een dagelijkse quiz was ook nieuw, terwijl dat nu allang ingeburgerd is.

Het Rad van Fortuin is vanavond om 20.00 uur te zien op SBS 6.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen