Sophie leading lady BNN-VARA: vier programma’s

Sophie Hilbrand is komend tv-seizoen dé leading lady van BNN-VARA. Ze krijgt in totaal maar liefst vier programma’s op NPO 1, NPO 2 én NPO 3. Dat heeft de omroep laten weten. Op het vlaggenschip van de publieke omroep, NPO 1, zal Hilbrand twee nieuwe programma’s gaan maken. Eén daarvan is Buitenspel (vanaf 6 oktober), een donderdagavondprogramma in de veertig minuten voorafgaand aan Pauw. Ze maakt het samen met ex-profvoetballer Khalid Boulahrouz.

Hilbrand duikt in deze reeks in de wereld van drie amateurvoetbalteams die bekend staan om hun misstanden op en om het veld. De KNVB, het bestuur en de trainers van de teams willen dat zij hun gedrag drastisch veranderen.

Ze volgt de jongens een half jaar intensief om erachter te komen wie ze zijn, wat hun achtergrond is en waar sommige korte lontjes vandaan komen. Samen met ex-profvoetballer Khalid Boulahrouz en een mental coach wordt daarnaast geprobeerd de vicieuze cirkel van ontsporingen te doorbreken.

Het tweede nieuwe NPO 1-programma van Hilbrand is Het Instituut, dat ze samen met Joep van Deudekom en Rob Urgert doet. Dit programma begint op 20 oktober en zal elke donderdag te zien zijn om 21.30 uur, voorafgaand aan haar andere programma Buitenspel.

De twee mannen sluiten in deze nieuwe, achtdelige serie honderd mensen een week lang op in een voormalige kazerne in Ede: Het Instituut. Ze gaan wetenschappelijk helemaal los op deze mensen, die gelukkig worden bijgestaan door de meelevende Sophie Hilbrand.

Verder is er nog het programma Klonen: wens of waanzin, vanaf vrijdag 28 oktober om 21.05 uur op NPO 2, waarin ze samen met Bas Haring de stand van zaken op het gebied van klonen onderzoekt.

Tot slot is er ook nog het nieuwe seizoen van Sophie in de Kreukels, vanaf dinsdag 13 september om 21.20 uur op NPO 3. Dit seizoen gaat over het uiterlijk van de man.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen