Shownieuws-Koos inderdaad in Expeditie Robinson

Foto: RTLKoos van Plateringen, bekend van Shownieuws, doet inderdaad mee aan het nieuwe seizoen van het RTL 5-programma Expeditie Robinson. Dat heeft hij maandagavond bekendgemaakt in de showrubriek van SBS 6. Het was eigenlijk al duidelijk dat Van Plateringen één van de kandidaten is, omdat hij zijn deelname vorige week niet wilde ontkennen in het programma van Lex Gaarthuis op 100% NL. Nu is de bevestiging er alsnog: hij heeft zich laten uithongeren op een onbewoond eiland.

Van Plateringen deed in Shownieuws net of zijn collega’s nog van niets wisten. “Mijn hart bonkt in mijn keel. Ik moet jullie iets bekennen: ik heb tegen jullie allemaal gelogen, want ik was niet afgelopen zomer in Los Angeles, maar ik was samen met Jalou en andere bekende Nederlanders op een onbewoond eiland.

Het gerucht dat Van Plateringen meedoet ging al geruime tijd, onder meer omdat hij opeens aan de Shownieuws-desk zat met een onbewoonde eiland-baard. “Dat heb ik er aan over gehouden.”

Veel wil hij niet kwijt over zijn deelname. “Ik mag niet zeggen of ik daar kort of lang of lang of kort heb gezeten.”

Een andere naam die in Shownieuws werd bekendgemaakt, is die van windsurfer Jalou Langeree.

Er zijn nu negen kandidaten van het komende seizoen van Expeditie Robinson bekend. Naast dit tweetal gaat het om Bartho Braat, Thomas DekkerElle van RijnLex Uiting, RTL Boulevard-bekendheid Anna Nooshin, model Chloé Leenheer en ‘Miss Nederland’ Jessie Jazz Vuijks.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen