SBS 6-legende Tina Nijkamp: ‘Geef Romy tv-contract!’

Foto: EenVandaagHet presentatiedebuut van Romy Monteiro was zondagavond een groot succes. Als presentatrice van de Musical Sing A Long sprankelde ze aan de zijde van de geoefende Frits Sissing. Een natuurtalent dat een tv-contract verdient, vindt SBS 6-legende Tina Nijkamp. De oud-zenderbaas vindt dat de tv-bazen van nu voor haar in de rij moeten staan. “Benieuwd welke zender Romy Monteiro als eerste een presentatiecontract geeft. Wauw!!!“, twitterde ze tijdens de uitzending.

Jeroen Latijnhouwers, die tegenwoordig een soort Editie NL maakt bij Omroep MAX, is het met Nijkamp eens. Hij vindt dat Monteiro te weinig teksten kreeg. “Het zou mooi zijn als de verdeling van de PR-teksten 50/50 zou zijn. Frits doet nu het leeuwendeel. Romy had meer tekst verdiend.

Cilly Dartell, de voormalig Hart van Nederland-ster die tegenwoordig in het hart van Dubai woont, vindt Monteiro een natuurtalent. “Talent zie je door alles heen…

Dartell vindt net als Nijkamp dat Monteiro een tv-contract verdient. “Laat het een zender zijn die haar goed begeleidt! Koesteren & niet uitwonen, lijkt me belangrijker!

Als Monteiro, nu te zien in de musical The Bodyguard, daadwerkelijk tv-presentatrice wordt, dan treedt ze in de voetsporen van haar moeder Antje Monteiro. Zij is bekend van de tv-show Het Gevoel Van.

Tijdens de Musical Sing A Long van AvroTros werden allerlei liedjes uit musicals gezongen. Ook de presentatie van de show was in musicalsferen: het thema was Beauty and the Beast.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen