Sander Dekker verheugt zich wederom vooral op Katja

Staatssecretaris Sander Dekker (Media) verheugt zich in het tv-seizoen 2016/2017 vooral op de nieuwe tv-serie van Katja Schuurman op NPO 3. Dat vertelde hij vanochtend in Goedemorgen Nederland. Het is het tweede jaar op rij dat Dekker een programma met Schuurman als zijn favoriet voor het komende tv-seizoen noemt. Vorig tv-seizoen vertelde hij in de uitzending van De Wereld Draait Door waarin hij zichzelf onsterfelijk belachelijk maakte, dat hij érg graag kijkt naar dit ‘GTST-meisje’.

Dekker viel in die bewuste uitzending volledig door de mand als staatssecretaris van mediazaken. Hij is verantwoordelijk voor het beleid van de Nederlandse Publieke Omroep, maar gaf aan er vrijwel nooit naar te kijken, waardoor hij geen idee heeft waar hij over praat. “Ik zit niet elke dag Nieuwsuur en Pauw te kijken en al die dingen.

Wel gaf hij aan graag naar het Schuurman-programma Alles Voor Je Kind te kijken. “Ik heb gisterenavond even Katja mogen bekijken. Dat was leuk. Dat is altijd leuk. Dat vind ik een heel mooi publiek programma. Het is toch mooi dat zo’n GTST-meisje nu bij de NCRV zit. Vorig seizoen maakte ze Bodyscan. Dat was ook een mooi publiek programma.

Dit seizoen gaat hij voor Schuurmans nieuwe dramaserie Vlucht HS13: “Ik ben persoonlijk al heel erg verwend deze zomer, want ik houd enorm van sport op televisie. Tussen de sportfragmenten door zag ik een trailer voorbijkomen van Vlucht HS13, een nieuwe spannende serie voor NPO 3. Ik ben heel benieuwd hoe dat is.

Goedemorgen Nederland had vanochtend een item over het nieuwe tv-seizoen en daarin kwam onder meer Gerard Timmer, directeur van BNN/VARA, aan het woord. Hij richtte zich in het item tot studiogast Dekker.

Timmer kwam terug op de gênante DWDD-uitzending met Dekker: “Neem vooral kennis van de Publieke Omroep het komend jaar. Laat die wielrenfiets nou een paar keer in de schuur staan en ga in plaats daarvan eens kijken naar de Publieke Omroep. Dat zou fantastisch zijn. We maken echt ontzettend mooie dingen.

Dekker: “Voor mij zijn de twee dingen goed te combineren.

Goedemorgen Nederland verzorgde vanochtend de aftrap van het tv-seizoen 2016/2017.

Klik hier voor meer artikelen over de gênante tv-optredens van Sander Dekker.

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen