Robert Jensen terug op de buis bij RTL 5

Robert Jensen keert na een afwezigheid van ruim drie jaar weer terug op televisie. Hij gaat aan de slag voor zijn voormalig werkgever RTL 5. Dat is vandaag bekendgemaakt op de najaarspresentatie van RTL. Jensen heeft een tijdje in de Verenigde Staten gewoond en kwam op het idee voor een programmareeks over de Amerikaanse verkiezingen. Het resultaat, Jensen Kiest Voor Amerika!, zal in aanloop naar de verkiezingen in november worden uitgezonden op de tv-zender.

Jarenlang maakte Jensen een talkshow voor RTL 5. In 2011 was de laatste aflevering te zien. Twee jaar later, in 2013, stapte hij over naar Veronica. Daar maakte hij met weinig succes twee keer per week een praatprogramma.

Jensen Kiest Voor Amerika! begint op donderdag 20 oktober om 21.55 uur. Er komen drie afleveringen op de buis.

RTL 5 had nog meer nieuws tijdens de perspresentatie. Zo komt Nicolette Kluijver vanaf 3 oktober elke werkdag om 19.10 uur met Get The Fuck Out Of My House, een soort De Gouden Kooi.

Verder blaast Jamai Loman de vroegere Bridget Maasland-show Lekker Slim nieuw leven in en komt er een vervolg op Oh Oh Cherso, getiteld Oh Oh Daar Gaan We Weer.

Lees ook:
Robert Jensen laat van zich horen: ‘Druk met mediteren’ (deze maand)
Patricia Paay: ‘Ik weet dingen over Robert Jensen’ (deze maand)

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen